Image
20-03-2019


 
Mærkesager i 2015
Den bestyrelse, der blev valgt på generalforsamlingen i marts, har holdt sit første møde og har blandt andet drøftet centrale mærkesager, som vi frem mod generalforsamlingen i 2016 vil koncentrere kræfterne om realisering af. Disse mærkesager er samlet under overskrifterne Uddannelse, Samarbejde med det offentlige, Beskæftigelse, Infrastruktur og Ansvarlighed – og de er nærmere beskrevet her.
 
Meget stor interesse for eksklusivt møde med Anders Fogh Rasmussen
Vi kan melde om endog meget stor interesse for arrangementet med Anders Fogh Rasmussen mandag 11. maj 2015. Vi har på nuværende tidspunkt bestilling på 325 billetter og med det tempo, der har været på de seneste dage, er det næppe for optimistisk at tro, at vi kommer et pænt stykke på den gode side af 350. Dermed er der tale om vores mest velbesøgte arrangement inden for det seneste årti.
Anders Fogh Rasmussens taler under overskriften ”En stadig mere kompleks verden – risici og muligheder”. Arrangementet er nærmere beskrevet her, hvor der også frem til fredag middag kan bestilles billetter.
 
Et unikt annoncemedie
Vi er i fuld gang med at producere årets anden udgave af Erhverv Norddanmarks magasin, der udkommer primo juni. Det er et unikt annoncemedie for enhver, der ønsker at komme i kontakt med erhvervslivet i bredeste forstand – se mere om annoncemulighederne her.

Staten i hele Danmark

I februar var vi med ved etableringen af foreningen Staten i hele Danmark – og efterfølgende sagde vi ja til at være sekretariat for den nye forening. I det nummer af Erhverv Norddanmarks magasin, der udkommer primo juni, vil der være en artikel om Staten i Hele Danmark, baseret på et interview med formanden, Jakob Axel Nielsen. I mellemtiden kan du læse mere om foreningen her.
 
Mange vil brøle med
Endnu mangler konkurrencesekretariatet at gå de sidste bidrag efter, for at sikre at de er fuldstændige, men overordnet betragtet kan vi glæde os over, at vi lander på omkring 165 bidrag til ÅRETS BRØL 2015 – Nordjyllands største temperaturmåling af virkningsfuld, kreativ og veludført markedsføring tilrettelagt og gennemført af Erhverv Norddanmark. Det er en pæn fremgang i forhold til 2014, hvor der var knap 150 bidrag, og en smule mere end det første år. Bidragyderne er såvel de helt store som enmandsbutikkerne - og der er både gengangere og debutanter. Listen over deltagerne kan ses her.   
 
Vi forventer ganske snart at åbne for billetsalget til den afsluttende prisfest, der finder sted i Paradiso-teltet ved Nordkraft fredag 21. august 2015. Billetterne kommer til salg her.
 
Har du de rigtige eksportdokumenter?
Husk vores kursus 12. maj 2015, så du kan sikre dig, at du har de rigtige dokumenter, når dit marked er uden for Danmark. Se mere her.
 
Bedre hukommelse – mere tid til overs
Husk også vores arrangement 21. maj 2015, hvor vi sætter fokus på memoteknik. Foredragsholderen er Oddbjørn By, der er en af Skandinaviens mest brugte foredragsholdere og forfatter til bogen ”Memo”, som er inkluderet i deltagerprisen. Se mere her.
 
Nye medlemmer
En erhvervsorganisation har kun den gennemslagskraft, som dens medlemmer giver den. Derfor glæder det os at kunne byde velkommen til:
   
Tak til sponsorerne

Mange tak til hovedsponsoren Danske Bank og business-sponsorerne DiaPhoni A/S, Redmark, NORDJYSKE Medier, steen-bjerre.dk og UCN act2learn LEDELSE & HR.

 
 
Venlige hilsner
Erhverv Norddanmark
 
 
Steen Royberg                Anita Møller
Formand                         Sekretariatschef

 
 
  
ERHVERV NORDDANMARK
Nyhavnsgade 2

9000 Aalborg
Telefon: 98 16 06 00

www.erhvervnorddanmark.dk
info@erhvervnorddanmark.dk

Tilmeldt email:
Hovedsponsor i ERHVERV NORDDANMARK

Danske bank logo
En sparringspartner for nordjysk erhvervsliv.
 
 
 
Hvis du ikke længere vil være tilmeldt nyhedsbrevet kan du afmelde dig, ved at klikke her: afmeld